Medische fitness

Bij Medifit-Waarschoot bieden we fitness op MAAT, ook voor mensen met medische of fysische belemmeringen. Onze ervaren kinesitherapeuten begeleiden jou met kennis over inspanningsfysiologie en trainingsleer. We starten met een medische vragenlijst en test om een programma op maat samen te stellen, gericht op het voorkomen van (recidiverende) klachten.

Fitness Lievegem

Cardio- & krachttraining

Jouw fitnessprogramma wordt afgestemd op jouw wensen, mogelijkheden, en persoonlijke doelen. Of je nu je prestatieniveau wilt verbeteren, je huidige trainingsniveau wilt behouden, werken aan een betere conditie/houding, of figuurcorrectie nastreeft, wij bieden een individueel trainingsprogramma afgestemd op jou en bestaande uit cardiotraining en/of krachttraining.

 

medische fitness kinesitherapie Lievegem Medifit-Waarschoot

Medische fitness is er voor iedereen

Bij een medische fitness wordt er een training op maat opgesteld en wordt je begeleid door kinesisten. De medische fitness is gespecialiseerd in het trainen van mensen na blessure, personen met fysieke belemmeringen, posttraumatische verzwakkingen, mindervaliden en chronisch zieken.

Krijg 10% korting

Wist je dat je 10% korting krijgt als 65-plussers, 2de persoon in op hetzelfde adres of student? Of, kies ervoor om je sportavontuur bij Medifit samen met een vriend of vriendin te starten; kom langs voor een gelijktijdige testing en krijg een gepersonaliseerde korting.

Veelgestelde vragen over de medische fitness

Medische fitness houdt rekening met individuele gezondheidsproblemen en past oefeningen aan om specifieke medische doelen te bereiken. Je krijgt een programma op maat en wordt begeleid door kinesitherapeuten. 

Je kan onbeperkt trainen , zonder afspraak binnen de ruime openingsuren.

Medische fitness is geschikt voor mensen van alle leeftijden die specifieke medische aandoeningen hebben, herstellen van blessures of gewoon hun gezondheid willen verbeteren onder begeleiding van gekwalificeerde professionals.

Je start je traject met een éénmalige instap met volledige check-up: 50 euro. Nadien kan je kiezen uit verschillende abonnementen:

  • 3 maand: 195 euro
  • 6 maand: 354 euro (contant) of 65 euro per maand (domiciliëring)
  • 12 maand: 588 euro (contant) of 59 euro per maand (domiciliëring)

Extra’s:

  • Hartslagband: 35 euro
  • Drinkbus: 7 euro
  • Chipkaartje: 15 euro

Absoluut! Medische fitness is niet beperkt tot mensen met medische problemen. Het programma kan worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus en doelen, van beginners tot gevorderden.

Neen. Een voorschrift is niet noodzakelijk. Meer info? Contacteer ons via het formulier of info@medifit-waarschoot.be

U kunt zich inschrijven door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het online formulier onderaan onze website.

Contacteer ons