frozen shoulder Medifit-Waarschoot

Het verhaal van Carla: herstelproces

Dit is het inspirerende verhaal van Carla. Zij heeft de diagnose “frozen shoulder” ook wel gekend als een bevroren schouder. Als een patiënt van de praktijk Medifit-Waarschoot, wil ze graag het belang van kinesitherapie in mijn herstelproces benadrukken. In onze moderne faciliteit heeft ze aanzienelijke verbeteringen ervaren in haar strijd tegen een bevroren schouder.

Het verhaal van Carla

Ik ben Carla, 56jaar en ik heb de diagnose “frozen shoulder”. Kinesitherapie was mijn primaire behandeling. Met deskundige begeleiding en op maat gemaakte oefeningen kon ik mijn bewegingsbereik geleidelijk vergroten en de spieren rond mijn schoudergewricht versterken. Elke sessie was een stap vooruit op mijn weg naar herstel.

We begonnen met vooral oefeningen om mijn bewegenlijkheid te verbeteren, dit door de therapeuten die manipulaties toepasten, in dezelfde periode moest ik ook zelf aan mijn bewegenlijkheid werken dit door te werken met de katrol apparaat. Later in mijn revalidatie zijn we meer bezig geweest met oefeningen met gewrichten om de spieren rondom de schouder te versterken.

Nu dankzij de uitstekende zorg van Medifit-Waarschoot, ben ik verheugd om te delen dat mijn bewegingsbereik significant is verbeterd en de pijn aanzienlijk is verminderd. Ik ben vol vertrouwen dat met hun voortdurende ondersteuning mijn volledige herstel binnen handbereik is.

Voor iedereen die worstelt met een bevroren schouder, raad ik de kinesitherapie bij praktijk Medifit-Waarschoot ten zeerste aan. Hun toewijding aan zorg en hun effectieve behandelmethoden bieden hoop en comfort tijdens deze uitdagende periode van herstel.