Geschiedenis

Onze praktijk Baert – Van der Stede startte in 1987 in de Stationsstraat, verhuisde in 1990 voor de eerste keer naar de Molenstraat en is sinds 15 augustus 2007 gehuisvest in de Nijverheidsstraat 83. Door de jaren ervaring en door de zeer gevarieërde patiëntengroep zijn we uitgegroeid tot een kwaliteitsvol behandel– en adviescentrum voor mensen met klachten van allerlei aard. Bij ons krijgt elke patiënt de nodige individuele aandacht. Dankzij onze permanente bijscholingen bieden we u enkel actuele, gespecialiseerde en complementaire therapieën aan: osteopathie, kinesitherapie, manuele therapie, pelvische revalidatie, sportkinesitherapie.


Via deze site willen we dan ook hierover meer verduidelijking geven.

Dankzij onze patiënten en onze voorschrijvers heeft onze praktijk voor osteopathie en kinesitherapie door de jaren heen een positieve reputatie opgebouwd waarbinnen wijzelf elke dag opnieuw het beste van onszelf geven om u/onze patiënten beter te maken. Ook vindt u op onze site een contactformulier. Hier heeft u de mogelijkheid uw vragen rechtstreeks aan ons te stellen, waarbij wij ernaar streven u zo snel als mogelijk te antwoorden, zij het nu voor eender welke klacht of info. Iedere zaterdagvoormiddag kan men vrijblijvende informatie verkrijgen.


We hopen u op deze manier een zo volledig mogelijke indruk te geven van datgene wat onze praktijk voor u kan betekenen en wensen u veel leesgenot


Graag tot ziens!

Osteopaat Geert Baert DO - MROB

Kinesitherapeute Martine Van der Stede